Din anlægsgartner i Vejle, Kolding, Hedensted og Horsens

Bredballe Have- og Anlægsservice er et lille, men solidt anlægsgartnerfirma, der arbejder for at skabe grønne værdier og levende rum i hele Trekantsområdet samt Horsens.

Tommy L. Andersen gartner til i Vejle

Tommy L. Andersen

Firmaet blev etableret i 1998 af anlægsgartner Tommy Laigaard Andersen, og i dag er vi en stab af 12-15 dygtige og engagerede medarbejder.

I september måned 2019 fik Tommy Laigaard Andersen en hjerneblødning. Det har bevirket at han er fratrådt virksomheden ultimo april 2020 og har overdraget styringen af virksomheden til sin hustru Margit Nørgaard Andersen. Margit har været med i virksomheden siden start på sidelinjen og i 2008 fik hun ansvaret for økonomien i virksomheden.

Fagligt repræsenterer vi en stor bredde. Vores dygtige medarbejderstab består af anlægsgartnere, brolæggere, skovarbejdere, rørlægger samt en kloakmester. Desuden samarbejder vi, ved større anlægsprojekter, med en erfaren entreprenørvirksomhed, der har stor flair for have-og parkanlæg.

For os er arbejdet med det grønne mere end blot et arbejde. Det giver nemlig god mening for os at skabe velfungerende grønne rum, fordi vi kan se, at omgivelserne har betydning for menneskers livskvalitet.

Gennem kontakten med naturlige elementer oplever mange mennesker en følelse af personligt overskud, der giver mulighed for at være mere koncentreret i arbejdssituationer og til at være der for hinanden. Disse værdier ønsker vi at fremme gennem vores resultater.

Men vi arbejder også med at skabe enkle løsninger – både når det gælder etablerede haveanlæg og ved nyanlæg af haver. Vi præsenter dig for løsninger, der giver de grønne områder et æstetisk løft, og som året rundt giver smukke oplevelser til sanserne.

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, og det betyder, at du har garanti for, at arbejdet udføres professionelt og bliver færdiggjort til din tilfredshed.

Garantiordning

Danske Anlægsgartnere garanterer for kvaliteten af medlemmernes arbejde. Derfor er du sikret, hvis der mod forventning skulle gå noget galt. Takket være Danske Anlægsgartneres Garantiordning kan alle kunder nemlig få afprøvet deres klage ved et uvildigt ankenævn. Den samlede pris på anlægsgartnerens arbejde skal blot være mellem 3.000 og 1.000.000 kr.
Det koster et gebyr på 300 kr. at indgive en klage. Dette gebyr får du naturligvis tilbage, hvis du får medhold i klagen.
Du kan også indgive en klage over anlægsgartnere, der ikke er medlemmer af Danske Anlægsgartnere.
Så er prisen for at indgive en klage dog 13.500 kr.